Onze diensten

Onze diensten en tarieven

Graag zorgen wij voor een onbezorgde vakantie voor u en uw konijnen. Alle konijnen zijn welkom, zolang ze gevaccineerd en gezond zijn. U dient ook hun vertrouwde voer mee te geven.
Voor al onze verblijven geldt een minimale reservering van een week. Ook wanneer de konijnen een weekend of midweek komen, brengen we het tarief van 1 week in rekening.  U ontvangt elke week via Whats app een update zodat u lekker van uw vakantie kunt genieten en toch weet hoe uw konijnen zich vermaken. 

Wanneer een konijn tijdens de vakantie medische zorg nodig heeft, dan komen er kosten bij. 


Buiten de schoolvakanties om ontvangt u 10 euro korting per week!


U kunt kiezen uit onderstaande vakantieverblijven

Konijnenvakantie Royaal

Omdat wij vinden dat konijnen veel ruimte nodig hebben, ook tijdens de vakantie bieden wij een ruim verblijf aan. Het verblijf heeft een groot schuilhok en een overdekt binnen gedeelte. De ren maakt onderdeel uit van het verblijf. Voor de veiligheid van uw konijnen worden de konijnen in de nacht in het vaste verblijf gehouden. De ruimte is geschikt voor maximaal 4 konijnen. U dient zelf de brokken / biks mee te geven. Groen verzorgen wij. 

1 week per koppel € 95,-. Voor ieder extra konijn wordt € 10,- extra gerekend

Caviavakantie Ruime flat

Uw cavia's kunnen bij ons terecht in een ruime flat (3 meter lang) In het verblijf zijn schuilhuisjes aanwezig zodat ze zich kunnen afzonderen wanneer het ze even te veel wordt. U dient zelf de brokken / biks mee te geven. Groen verzorgen wij.

1 week per verblijf 1 of 2 cavia's € 70,- Voor ieder extra cavia wordt € 10,- per week extra gerekend.

Koppelvakantie

Geen konijn alleen! Wij koppelen uw konijnen in alle rust.
€ 100,- per koppeling, uitgaande van max een week.

Wij koppelen alleen een gecastreerde ram aan 1 of meer (gecastreerde) voedsters. De ram moet minimaal 2 weken voor het koppelen gecastreerd zijn. 
We koppelen geen rammen en ook geen voedsters met elkaar. Dit omdat er een kans bestaat dat het koppel op een later moment alsnog gaat vechten en niet meer samen kunnen leven. 

Extra info

De konijnen en cavia's krijgen naast een fijn ruim en veilig verblijf, iedere dag, indien ze dit gewend zijn, verse groentes en biks. Het biks dat wij voeren is voor de konijnen Kasper Hobby en voor de cavia's Science selective. Als je konijnen een ander merk biks krijgen, dan is mijn advies om zelf biks mee te brengen. 

Breng- en haalregels

U kunt uw konijnen / cavia's brengen en ophalen op afspraak via Whats App 06 234 037 22
Belangrijk is wel om u ook aan de afgesproken tijd te houden ivm andere werkzaamheden. 

Om de rust voor de dieren te bewaken verzoek ik u met max. 2 personen uw dieren te brengen en/ of te halen. 

Haal-/ Brengservice

Mocht je geen vervoer hebben, of nog druk aan het inpakken zijn van de koffers, maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Kosten hiervoor bedragen € 1,00 per KM. Maximaal 30 km enkele reis

©2021 Resort Lies, alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.